Salon de infrumusetare - Kutee

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Salon de infrumusetare - Kutee

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tratament corporal cu LPG CELLU M6 (vezi rezultatele spectaculoase)

Orice femeie a urmat, la un moment dat in viata ei, o dieta sau a mers la sala, din dorinta fireasca de a fi mai atragatoare si de a scapa de celulita. Stim cu toate, insa, ca atat dieta, cat si exercitiile fizice nu ne pot ajuta sa slabim controlat, in anumite zone cu probleme, in asa fel incat liniile siluetei sa fie armonioase.

Celulita a devenit cel mai mare dusman al femeii moderne, opt din zece femei fiind afectatede aceasta. In general, celulita este un proces de degenerescenta a celulelor subcutanate, printr-un proces anormal de stocare a grasimilor. Sub influenta diferitilor factori alimentari sau hormonali, celulele grase (adipoase) se pot umple cu grasimi care provin dintr-o alimentatie excesiva sau, din contra, se pot goli in functie de nevoile energetice ale organismului. Adevarate rezerve de grasime, aceste celule adipoase pot creste, depasind de circa 60 ori volumul lor normal, comprimand astfel toate vasele de sange din apropiere rezultand un drenaj incetinit, tesuturi subcutanate inflamate, care dau nastere unui aspect inestetic al epidermei. Localizarea de predilectie este la nivelul coapselor, feselor, abdomen, mai des la femei si mult mai rar la barbati, datorita numarului mai mare de adipocite prezente la femei.

Endermologia  este o tehnica de masaj cu ajutorul aparatului CELLU M6 si a aparut ca un raspuns la nevoile femeilor moderne de a avea un aspect al pielii cat mai sanatos. Endermologia este  cel mai eficace tratament modern, non-invaziv, cu efect de lunga durata.

Aparatul LPG CELLU M6 actioneaza la nivelul adipocitelor (celulelor grase), declansand procesul de lipoliza (eliberarea grasimilor) si obtinand mobilizarea tesutului gras din hipoderm. Lipomasajul stimuleaza de asemenea si fibroblasturile, distruge acumularile de grasime, netezeste pielea cu aspect de “coaja de portocala” al pielii si mareste schimbul de fluide.

LPG CELLU M6 de ultima generatie  este brevetat de FDA (U.S Food and Drug Administration) si testat medical. Studiile realizate de reputate clinici din strainatate, au demonstrat eficienta aparatului CELLU M6, prin tehnica de regenerare celulara  de ultima generatie. Secretul este acela ca aparatul reactiveaza procesele celulare naturale care, pe masura ce inaintam in varsta tind sa incetineasca.
CELLU M6 este o combinatie de masaj si vacum, constituind singura metoda de inlaturare a celulitei dovedita stiintific.

Sistemul LPG este compus din 2 elemente principale:
-elementul de vacuum care absoarbe tesutul in interiorul camerei de tratament datorita presiunii negative exercitate;
-keymodulul – prevazut cu role ce maseaza independent si in profunzime tesutul.

Rolele cu care este dotat aparatul se aplica pe zonele cu tesut adipos si, prin miscari de rulare si aspirare, activeaza circulatia limfatica si sangvina. Rolele actioneaza independent una de cealalta, putandu-si adapta intensitatea cu care maseaza diferitele zone ale corpului afectate de celulita. Se asigura astfel un masaj mecanic profund, de o intensitate mult mai mare decat a masajului anticelulitic obisnuit si cu o eficienta crescuta.

Aparatul este prevazut cu 20 de programe selectate pentru estetica (fata si corp), fitness (corp), relaxare (fata si corp).
Pentru mentinerea igienei si a unui grad optim de confort, pacienta poarta un costum LPG Bodywear care acopera intreaga suprafata a corpului. Personalul care utilizeaza acest aparat este pregatit pentru a-l utiliza in mod optim si eficient, pentru rezultate remarcabile si rapide. Tratamentul corect este nedureros si induce o stare de bine si relaxare pacientei.

Sedintele dureaza aproximativ 35 de minute si, in functie de gradul de celulita, se efectueaza de doua/trei ori pe saptamana. Aparatul poate fi folosit de orice persoana, indiferent de varsta.

RedWine